OCEANIA CRUISES
  • Bestemming Cruises
  • Thema Huwelijksreis
  • Budget 1000 - 2500€

Als je houdt van kleinere schepen met een meer gepersonaliseerde service, zal je je aan boord van een Oceania schip volledig thuis voelen.


Oceania biedt aan boord van haar drie schepen een ruim aanbod aan eetgelegenheden, van casual tot chic.
Voor snelle gerechten en buffetten tijdens het ontbijt en lunch, kan u terecht in het Terrace Café. ’s Avonds wordt dit café omgetoverd tot een gezellig en intiem “Tapas” Café (informeel).
Aan het zwembad bevindt zich de zeer gesmaakte “Waves” pool-grill, voor een perfect gemaakte hamburger, barbecue of heerlijke salades.
De “Grand Dining Room” is het hoofdrestaurant, waar topkelners (overwegend europees personeel) u bedienen van de fijnste gerechten.
Uiteraard gebeurt dit in stijl : Villeroy & Boch porselein, Schott Zwiesel kristal, exclusief tafellinnen, zilveren bestekken, etc…
De keuken is overwegend Frans- en continentaal europees.
Liefhebbers van de italiaanse keuken, zullen maar al te graag een reservatie maken in het “Toscana” restaurant, waar de gerechten uit de toscaanse keuken op tafel worden getoverd. De tafel zelf is gedekt met handgemaakt porselein, speciaal ontworpen voor het “Toscana” restaurant.
Wie houdt van exquise vlees- en visgerechten, kan terecht in de warm gedecoreerde “Polo Grill”, waar steaks en kreeft de hoofdtoon voeren. Geniet 's avonds van al het lekkers dat de chef hier uit zijn hoed tovert.
De meesterkok voor Oceania Cruises is niemand minder dan Jacques Pépin, de persoonlijke chef van 3 Franse staatshoofden, waaronder Charles de Gaulle. Bovendien is Oceania lid van de befaamde “Chaîne des Rotisseurs”, één van ’s werelds meest bekende culinaire gezelschappen.
Elk restaurant heeft een eigen bar. Er bevinden zich tevens bars in de casino/lounge, waar een aparte Martini Bar herinnert aan de hoogdagen van de grote Londense Grand Hotels. De Horizon Bar, op het hoogste dek, nodigt uit tot genieten van het unieke panorama.
U merkt het wellicht al : gastronomie aan boord van de Oceania schepen is van een hoge klasse en het zal dan ook niet verbazen te lezen dat deze rederij gemiddeld 50 % méér uitgeeft aan de gastromie aan boord dan op de meeste andere schepen.

Ontspanning aan boord : Sportievelingen kunnen gebruik maken van volgende topklasse faciliteiten : fitness track op het topdeck, professioneel uitgeruste fitness club met cardio-vasculaire toestellen, persoonlijke fitness training, aerobics, step en krachttraining, yoga en Pilates klassen, golf driving, 2 jacuzzi's en 1 Thalasso Therapy whirlpool, stoomkamer, Ocean Spa uitgebaat door Mandara Spa met verschillende (tientallen) massages en schoonheidsbehandelingen.
Uiteraard bieden de schepen ook een mooi zwembad, waar u kan relaxen op luxueuze teakhouten dek zetels. In de bibliotheek, met zicht op zee, kunnen liefhebbers genieten van een goed boek of informatie opzoeken. Dit kan ook in het Internet Center, waar u graag wordt geholpen door het bereidwillige Oceania personeel.
’s Avonds kan u genieten van jazz in de Martini’s Bar, cabaret, een strijkkwartet of een bekende vocaliste…tenzij de discotheek en de “movies under the stars” filmvertoningen meer aanspreken.

Suggesties